Kualitas Pakakas Pikeun Metal motong

Carbide tungtung ngagiling (MCXD)

Carbide tungtung ngagiling (MCXD)

(Ngagiling pasagi tungtung) MCXD-S (balna irung ngagiling tungtung) MCXD-Ny (sudut radius ngagiling tungtung) MCXD-CR (Aluminium tungtung ngagiling) MCXD-A (Roughing tungtung ngagiling) MCXD-R
Carbide bor bit (MCZT)

Carbide bor bit (MCZT)

(Pulas bor bit) MCZT-T (bor bit jeung coolant Batin) MCZT-IC (Lengkah bor bit) MCZT-S (puseur bor bit) MCZT-C (NC bor spotting bit) MCZT-N
Carbide reamer (MCJD)

Carbide reamer (MCJD)

(Suling reamer lempeng) MCJD-ST (spiral suling reamer) MCJD-SP
Ngaropéa (MCDZ)

Ngaropéa (MCDZ)

(CNC ukiran Pakakas) MCDZ-E (T-slot ngagiling tungtung) MCDZ-T (ngaropéa cutter panggilingan) MCDZ

Millcraft Pakakas (Changzhou) Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional tina parabot motong. Kami husus dina ngahasilkeun parabot precision tinggi carbide, cutters panggilingan, drills carbide, reamers, boring cutter, ect. kaunggulan urang nu endmills mikro na drills carbide kualitas luhur. Simkuring gaduh "Walter", "TTB" jeung "Joerg" mesin na "Zoller" alat ukur.

Nempo More Panalungtikan Kiwari