Quality Tools për prerjen e metalit

mulli fund Carbide (MCXD)

mulli fund Carbide (MCXD)

(Fabrikë katror fund) MCXD-S (ball hundë fabrikë fund) MCXD-BN (këndi radius fabrikë fund) MCXD-CR (alumini fund fabrikë) MCXD-A (abraziv fund fabrikë) MCXD-R
Karabit stërvitje bit (MCZT)

Karabit stërvitje bit (MCZT)

(Stërvitje bit Twist) MCZT-T (bit spiral me ftohës brendshme) MCZT-IC (Hapi stërvitje bit) MCZT-S (qendër stërvitje bit) MCZT-C (NC stërvitje diktim bit) MCZT-N
Karabit reamer (MCJD)

Karabit reamer (MCJD)

(Shtrydhëse drejt flaut) MCJD-ST (spirale shtrydhëse flaut) MCJD-SP
Përshtatur (MCDZ)

Përshtatur (MCDZ)

(Mjete CNC gdhendje) MCDZ-E (T-automat fabrikë fund) MCDZ-T (përshtatur prerëse bluarje) MCDZ

Millcraft Tools (Changzhou) Co, Ltd, është një prodhues i prerjes mjeteve. Ne jemi te specializuar në prodhimin Vegla saktësi të lartë, mulliri hapëse, karabit stërvitje, reamers, i mërzitshëm prestar, etj. Përparësitë tona janë endmills mikro dhe me cilësi të lartë karabit stërvitje. Ne kemi "Walter", "TTB" dhe "Joerg" makinat dhe "Zoller" pajisje matëse.

Shiko më shumë Hetim Tani