Quality Tools For Metal Cutting

Carbide mburi pabrik (MCXD)

Carbide mburi pabrik (MCXD)

(Pabrik kothak pungkasan) MCXD-S (werni irung pabrik mburi) MCXD-BN (corner radius pabrik mburi) MCXD-CR (Aluminum mburi pabrik) MCXD-A (roughing mburi pabrik) MCXD-R
Carbide pengeboran dicokot (MCZT)

Carbide pengeboran dicokot (MCZT)

(Twist pengeboran dicokot) MCZT-T (Drill dicokot karo ngademake Inner) MCZT-IC (Langkah pengeboran dicokot) MCZT-S (tengah pengeboran dicokot) MCZT-C (Nc pengeboran menthelengi dicokot) MCZT-N
Carbide reamer (MCJD)

Carbide reamer (MCJD)

(Suling reamer terus) MCJD-ST (spiral suling reamer) MCJD-SP
Selaras (MCDZ)

Selaras (MCDZ)

(CNC Engraving Tools) MCDZ-E (T-slot pabrik mburi) MCDZ-T (selaras cutter milling) MCDZ

Millcraft Tools (Liyang) Co., Ltd punika Produsèn profesional saka nglereni pribadi. We sing specialized ing prodhuksi pribadi dhuwur tliti carbide, pemotong panggilingan, penggerek carbide, reamers, boring cutter, ECT. kaluwihan kita endmills mikro lan penggerek carbide kualitas dhuwur. We kudu "Walter", "TTB" lan "Joerg" mesin lan "Zoller" piranti ngukur.

Ndeleng More Inquiry Saiki