Алатки за квалитет За сечење на метал

Карбид крајот мелница (MCXD)

Карбид крајот мелница (MCXD)

(Квадратни крајот мелница) MCXD-S (топката носот крајот мелница) MCXD-BN (агол радиус крајот мелница) MCXD-CR (алуминиум крајот мелница) MCXD-A (груба обработка крајот мелница) MCXD-R
Карбид вежба малку (MCZT)

Карбид вежба малку (MCZT)

(Пресврт вежба малку) MCZT-T (ударна малку со Внатрешна на течноста за ладење) MCZT-IC (чекор вежба малку) MCZT-S (центар вежба малку) MCZT-C (NC Анѓелковиќ вежба малку) MCZT-N
Карбид засилувач (MCJD)

Карбид засилувач (MCJD)

(Директно флејта засилувач) MCJD-СТ (спирала флејта засилувач) MCJD-СП
Прилагодено (MCDZ)

Прилагодено (MCDZ)

(CNC гравирање Алатки) MCDZ-E (Т-слот крајот мелница) MCDZ-T (прилагодено мелење машина) MCDZ

Millcraft Алатки (Changzhou) копродукции, Ltd е професионална производител на алати за сечење. Ние сме специјализирани во производство на високо прецизни алатки карбид, мелење секачи, карбид дупчалки, reamers, здодевни машина, и др. Нашите предности се микро endmills и висок квалитет на карбид вежби. Имаме "Валтер", "TTB" и машини "Јерг" и "Zoller" мерните уреди.

Прикажи ги Повеќе Прашање Сега