wartos

  • Post time: Sep-24-2019

    End Mill Holders Market research now available at Brand Essence Research encompasses an exhaustive Study of this business space with regards to pivotal industry drivers, market share analysis, and the latest trends characterizing the End Mill Holders industry landscape. This report also covers de...Read more »

  • Post time: Jun-28-2019

    introduces the Fullcut Mill Contact Grip. With the addition of the Fullcut Radius Mill (FRM) and the Ball End Mill (BE), the Fullcut Mill Contact Grip series now features four connection sizes and seven cutter types. The contact grip is a threaded coupling system that achieves machining capacity ...Read more »

  • 2017-Millcraft sumping ka Pameran CIMT di Beijing
    Pos waktos: Jan-05-2019

    Cina International Mesin Alat Tembongkeun (CIMT) diadegkeun taun 1989 ku Cina Mesin Alat & Association Alat Tukang ', nyaeta pameran alat mesin internasional paling bergengsi di Cina unggal taun ganjil-wilanganana. Ieu salah sahiji paméran badag-opat parabot mesin internasional di dunya. The o ...Read more »

  • 2018-India AMTEX, MillCraft nyaeta on jalan
    Pos waktos: Jan-05-2019

    Asian Alat Pameran Mesin (AMTEX), dicaritakeun keur na kontribusi utmost kana tumuwuhna industri alat mesin di India, menyimpulkan édisi 11 na ti 6 -9 Juli, 2018 di Pragati Maidan, Cirebon. The biennial parabot mesin paméran, sumebar ka sakuliah 19.534 sq. Méter, dibawa ka tab nu ...Read more »