Rreth Nesh - Millcraft Tools Co, Ltd

Profili i kompanisë

Ambient zyre

Millcraft Tools (Changzhou) Co, Ltd, është një prodhues i prerjes mjeteve. Ne jemi te specializuar në prodhimin Vegla saktësi të lartë, mulliri hapëse, karabit stërvitje, reamers, i mërzitshëm prestar, etj. Përparësitë tona janë endmills mikro dhe me cilësi të lartë karabit stërvitje. Ne kemi "Walter", "TTB" dhe "Joerg" makinat dhe "Zoller" pajisje matëse. Ne kemi partner nga Gjermania i cili ka më shumë se 20 vjet përvojë për të bërë të gjitha llojet e prestar mulliri. operatorët tanë janë të trajnuar mirë nga "Walter" dhe sistemi "Numroto". Për mjetet e mikro, një ekspert nga Zvicra si partnerin tonë siguron mbështetje më të mirë teknike. Ne ende mbajnë importimin makina bluarje dhe matjen e pajisjes nga Evropa.

Ne kemi konsumatorët të mirë në Spanjë, Rusi, Itali, Turqi, etj. Ne jemi duke bërë çmos për të ofruar cilësi më të mirë dhe të shërbimit të klientëve. Çdo pyetje ose pyetje janë të mirëpritur dhe do të jetë përgjigjur brenda 24 orëve.

1

1


WhatsApp Online Chat!